Kezdőlap » Megemlékezés miatt forgalomkorlátozás lesz szerdától vasárnapig a VI. kerületben
BUDAPEST IDŐJÁRÁS
Budapesti hírek

Megemlékezés miatt forgalomkorlátozás lesz szerdától vasárnapig a VI. kerületben

Megemlékezés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz február 23. és február 27. között a VI. kerületben, időszakosan lezárják az Andrássy utat is – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.

A rendőrség figyelmeztetett, hogy szerdán 18 órától vasárnap 6 óráig tilos megállni az Andrássy út páros oldali szervizútján, a Vörösmarty utca és a Csengery utca között, a Csengery utca mindkét oldalán, az Andrássy út és az Aradi utca között. Hozzátették, hogy péntek 15 órától vasárnap 6 óráig tilos megállni az Andrássy út mindkét oldali szervizútján, az Oktogon és az Izabella utca között, az Aradi utca páratlan oldalán, a Csengery utca és a Vörösmarty utca között, a Vörösmarty utca mindkét oldalán, az Aradi utca és a Hunyadi tér között, és a Csengery utca mindkét oldalán, az Andrássy út és a Hunyadi tér között.
    
Közölték azt is, hogy már csütörtök 14 órától vasárnap 6 óráig lezárják az Andrássy út páros oldali szervizútját a Vörösmarty utca és a Csengery utca között. Péntek 15 órától vasárnap 6 óráig az Andrássy utat az Oktogon és Izabella utca között, az Eötvös utcát az Andrássy út és a Szófia utca között, a Csengery utcát az Aradi utca és a Hunyadi tér között, a Vörösmarty utcát a Hunyadi tér és az Aradi utca között zárják le.

2022. február 22.

(MTI)