Kezdőlap » Frankie de Jong apja szerint fia nem megy el az FC Barcelonától
BUDAPEST IDŐJÁRÁS
Sport

Frankie de Jong apja szerint fia nem megy el az FC Barcelonától

A holland futballválogatott és az FC Barcelona középpályása, Frenkie de Jong nem hagyja ott katalán együttesét, hiába hívja „Európa öt legjobb klubja”.

Ezt a véleményét a játékos édesapja osztotta meg az AD holland napilappal. Hozzátette, hogy fia eladása segítene ugyan enyhíteni a Barca gazdasági válságát, de szerinte sem a Bayern München, sem a Manchester United kedvéért nem vált csapatot gyermeke.

„Szörnyű az éghajlat ezekben az országokban. Tudom, hogy a Barcának szüksége van a pénzre és egy nagyszerű ajánlat Frenkie-nek is segíthet, de nem látom úgy, hogy a transzfer megtörténhet” – nyilatkozta az idősebb De Jong.

A katalán sportnapilap, a Sport az ügy kapcsán azt írta, a középpályás esetleges eladása visszatérő téma Barcelonában, annak ellenére is, hogy az új vezetőedző, Xavi már biztosította a játékost arról, hogy számára kulcsfontosságú a csapatban. A 24 éves, 38-szoros válogatott Frenkie de Jong szerződése 2026 nyaráig szól a Barcában, a kivásárlási ára pedig 90 millió euró. A Manchester United ajánlata állítólag 55 millió euróról szól.

2021. december 14.

(MTI)