Kezdőlap » Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Dr. Dre és Mary J. Blige együtt lép fel a Super Bowl félidejében
BUDAPEST IDŐJÁRÁS
Kultúra Sport

Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Dr. Dre és Mary J. Blige együtt lép fel a Super Bowl félidejében

Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Dr. Dre és Mary J. Blige együtt lép fel a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében februárban – jelentette be a liga csütörtökön.

A Los Angeles elővárosában, Ingelwoodban február 13-án kerül sor az amerikaiak számára afféle népünnepélynek számító döntőre. Dr. Dre, Kendrick Lamar és Snoop Dogg a régióból származik.

„A lehetőség, hogy felléphetek a Super Bowl félidejében és ezt éppen a szűkebb hazámban tehetem meg, karrierem egyik legizgalmasabb élménye” – mondta Dr. Dre.

Az öt sztár, akik először lépnek együtt színpadra, összesen 43 Grammy-díj tulajdonosai és 19 olyan album alkotói, amelyek a Billboard-slágerlisták első helyére kerültek. A showt Jay-Z cége, a Roc Nation állítja össze. A rapper közleménye szerint az, hogy a rapperek és az R&B énekes együtt lép fel, „történelmi jelentőségű”.
    
A Super Bowl a legnagyobb amerikai sportesemény és az egyik legnézettebb televíziós műsor az Egyesült Államokban, évente mintegy százmillióan követik figyelemmel. Idén a kanadai The Weeknd lépett fel Tampában, a korábbi Super Bowlokon olyan zenészek mutattak be 12 perces showt, mint Jennifer Lopez, Shakira, Justin Timberlake, Beyoncé, Lady Gaga, Katy Perry, Madonna, Prince és a Rolling Stones.

2021. október 1.

(MTI/Reuters/dpa)